Custom logo coasters

Lag unike merkede Coasters med presisjon av CO2-laser

I studioet vårt spesialiserer vi oss på å bringe design til live gjennom presisjonen og kunstnerskapet til lasergravering og -skjæring. I dag er vi glade for å ta deg med bak kulissene for å vise hvordan vi forvandler vanlige biter av 4 mm kryssfiner til fantastiske merkede dalbaner, som hver forteller sin egen historie og bærer sin egen merkeidentitet.

Reisen begynner med kryssfiner

Reisen vår begynner med å velge 4 mm kryssfiner av høyeste kvalitet. Denne tykkelsen er ideell for coasters, og tilbyr holdbarhet og et perfekt lerret for intrikate design. Vi velger kryssfiner på grunn av sin naturlige skjønnhet, bærekraftighet og den varme, innbydende teksturen den tilfører ethvert design.

Design: The Blueprint of Creativity

Designprosessen er der fantasi møter den materielle verden. Vi samarbeider tett med våre kunder for å forstå deres visjon og merkevareidentitet. Ved hjelp av avansert programvare planlegger vi omhyggelig graverings- og skjærebanene. Dette trinnet er avgjørende for å sikre at sluttproduktet ikke bare ser imponerende ut, men også resonerer med merkevarens budskap og estetiske verdier.


Lasergravering: Hvor presisjon møter kunst

Vår lasergraveringsprosess er der magien skjer. Vi bruker toppmoderne lasergraveringsmaskiner som tilbyr enestående presisjon. Laserstrålen brenner forsiktig bort treverket, og skaper dype, skarpe og detaljerte design. Denne prosessen handler ikke bare om å trekke fra ved; det handler om å tilføre karakter og dybde til hver dalbane, noe som gjør hvert stykke unikt.

Cutting: Shaping the Future

Etter graveringen fortsetter vi å kutte dalbanene til deres endelige form. Laserne våre yter med en slik nøyaktighet at kantene er glatte og krever minimal etterbehandling. Dette trinnet utføres med samme maskin, og viser allsidigheten og effektiviteten til laserskjæringsteknologi.


Finpuss: The Seal of Perfection

Etter kutting gjennomgår hver dalbane en rekke finpuss. Vi pusser kantene for å sikre at de er glatte å ta på. Deretter påføres et beskyttende belegg for å gjøre dem vannavstøtende og holdbare. Dette bevarer ikke bare skjønnheten til treet og det intrikate designet, men sikrer også at dalbanene kan nytes i mange år framover.

Sluttproduktet: Mer enn bare en dalbane

Sluttproduktet er et vitnesbyrd om blandingen av teknologi, håndverk og kreativ visjon. Disse coasters er ikke bare funksjonelle elementer; de er kunstverk som bærer merkevarens identitet, etos og budskap. De gir minneverdige gaver, reklameartikler eller unike tillegg til ethvert hjem eller kontor.
Tilpasset dalbane

Gjør din visjon til live

Enten du ønsker å heve merkevarens tilstedeværelse, søker unike reklameartikler, eller bare ønsker å lage noe spesielt, tilbyr våre spesialtilpassede lasergraverte coasters en særegen løsning. Med vår forpliktelse til kvalitet, kreativitet og bærekraft, er vi her for å bringe din visjon til live.

Vi inviterer deg til å ta kontakt med oss ​​for å diskutere ditt neste prosjekt. La oss skape noe bemerkelsesverdig sammen.

Tilbake til bloggen